Säkkituolit ulko- ja sisäkäyttöön

Yhdistelmä modernia minimalismia, skandinaavisuutta ja Suomalaista suunnittelua. Tutustu Syli säänkestävä -sarjan säkkituoleihin, jotka on suunniteltu ulkokäyttöön. Sarjasta löytyy myös sisäkäyttöön tarkoitetut säkkituolit. Tilaa Syli säänkestävät säkkituolit kevään ja kesän kaunempiin hetkiin kätevästi verkkokaupastamme.

Laadukkaat suomen olosuhteita kestävät ulkosäkkituolit

Säkkituolit ulkokäyttöön

Etsitkö moderneja, säänkestäviä ulkokalusteita terassille, parvekkeelle, veneeseen tai muuhun kosteaan tilaan? Nordic Swan Livingin Syli –mallistoon kuuluu säkkituoli, lattiatyyny, rahi sekä erilaisia ulkotyynyjä. 

Tuotteet ovat valmistettu laadukkaasta Sunbrella -ulkokankaasta. Kangas on vettä ja likaa hylkivä, hengittävä ja sen valonkesto on huippuluokkaa. Home ja itiöt eivät myöskään elä säkkituolin helppohoitoisessa kankaassa! Kangas on miellyttävä ihoa vasten. Tutustu Syli säänkestävä -sarjaan ja tilaa omasi kätevästi postiin tai suoraan kotiisi.

UV- ja haalistumissuoja

Sunbrella-kangas säilyttää oman värinsä auringossa. Kankaalla on 10 vuoden haalistumistakuu.

Homeenkestävyys

Sunbrella-kangas on homeenkestävä.

Puhdistettavuus

Sunbrella-kankaan on helppo puhdistaa ja pestä eikä sen haalistumista tarvitse pelätä.

Suojaa auringolta

Kaikki Sunbrella-kankaat ovat saaneet Ihosyöpäsäätiön hyväksynnän, sillä kankaat mahdollistavat tärkeän ja tehokkaan suojan auringolta.

Hengitettävyys

Jotkin kankaat sitovat lämpöä itseensä, mutta Sunbrella-kankaiden hengittävyys nostaa käyttömukavuutta uudelle tasolle.

Nordic Swan Livingin moderni säänkestävä SYLI-säkkituoli kutsuu rentoutumaan ulos terassille, parvekkeelle tai vaikkapa luonnonhelmaan. Säänkestävä ulko säkkituoli kestää kosteita olosuhteita ja säkkituolilla voit huoletta sisustaa paikkoja ja tiloja, joissa olosuhteet vaativat tekstiililtä säänkestävyyttä. Painoltaan kevyeen säkkituolin on helppo siirtää toiseen paikkaan säkissä olevasta ylälenkistä. Koko: 130x80x20/70cm. Syli- säänkestävä säkkituoli on tehty kestävästä Sunbrella-ulkokankaasta, jonka ansiosta home ja itiöt eivät elä kankaassa. Kangas on kosteutta ja likaa hylkivä, hengittävä ja helppohoitoinen. Kankaan valonkesto on huippuluokkaa, joten se ei virty. Kangas on miellyttävä ihoa vasten. Säkkituolin täyte on tulenkestävää EPS-täytettä, joka on erillisessä sisäpussissa säkkituoli sisällä. Täytettä saa helposti lisättyä tai poistettua takavetoketjun kautta. Nordic Swan Livingin säkkituoliin voi yhdistää myös muita Syli säänkestävä -sarjan tuotteita, jotka myydään erikseen. Tutustu säänkestävään sisustustyynyyn, lattiatyynyyn ja rahiin.  

Saatavilla väreissä

Nordic Swan Livingin säänkestävällä SYLI-lattiatyynyllä voit huoleti sisustaa terassia, parveketta tai vaikkapa venettä. Lattiatyyny sopii paikkoihin, joissa olosuhteet vaativat tekstiililtä säänkestävyyttä. Syli- säänkestävä lattiatyyny on tehty kestävästä Sunbrella-ulkokankaasta, jonka ansiosta home ja itiöt eivät elä kankaassa. Kangas on kosteutta ja likaa hylkivä, hengittävä ja helppohoitoinen. Kankaan valonkesto on huippuluokkaa, joten se ei virty. Kangas on miellyttävä ihoa vasten Lattiatyyny on helppohoitoinen: tyynyssä on sivuvetoketju ja erillinen sisäpussi täytteelle. Täyte on tulenkestävää EPS-raetta. Koko: 80×60 cm ja korkeus 16 cm. Tuotteeseen voi yhdistää muita säänkestäviä SYLI-sarjan tuotteita. Tutustu mm. säänkestävään säkkituoliin, rahiin ja sisustustyynyihin.  

Saatavilla väreissä

Säänkestävä SYLI-sisustustyynyllä voit sisustaa terassia, parveketta, venettä tai muita tiloja, joissa tekstiililtä vaaditaan erityistä säänkestävyyttä. Syli- säänkestävä sisustustyyny on tehty kestävästä Sunbrella-kankaasta, jonka ansiosta home ja itiöt eivät elä kankaassa. Kangas on vettä ja likaa hylkivä, hengittävä ja helppohoitoinen. Kankaan valonkesto on huippuluokkaa, joten se ei virty. Kangas on miellyttävä ihoa vasten. Tyynyyn on ommeltu reuna. Tyynyssä on vetoketju ja sen voi vesipestä. Tyyny sopii muiden säänkestävien SYLI-sarjan tuotteiden kanssa, katso säkkituoli, lattiatyyny ja rahi.

Saatavilla väreissä

Rantakiveä muistuttava SYLI säänkestävä -rahi sopii pikkupöydäksi, istuimeksi tai jalkarahiksi. Rahilla voit sisustaa mm. terassin, parvekkeen, veneen sekä muita tiloja, joissa olosuhteet vaativat tekstiililtä erityistä säänkestävyyttä. Rahin molemmilla puolilla on tyylikkäänä yksityiskohtana moderni tikkaus. Koko: 60×60cm, korkeus 40cm. Säänkestävän Sunbrella-kankaan ansiosta homeet ja itiöt eivät elä kankaassa. Kangas on vettä ja likaa hylkivä, hengittävä ja helppohoitoinen. Kankaan valonkesto on huippuluokkaa, joten se ei virty auringossa. Rahin sivulla on kaksinkertainen sivuvetoketju, jonka kautta saa tarvittaessa lisättyä tulenkestävää EPS-raetta. Tuotteeseen voi yhdistää muita säänkestäviä SYLI sarjan tuotteita.

Saatavilla väreissä

Moderni Syli säänkestävä -säkkituolisetti kutsuu rentoutumaan ulkotiloihin ja on oiva paikka mukavaan oleskeluun. Säkkituolisetillä voit huoletta sisustaa terassin, parvekkeen, veneen sekä muita tiloja, joissa olosuhteet vaativat tekstiililtä säänkestävyyttä. Säkkituolisetti tuo maksimaalista mukavuutta ja siinä voi tehdä myös etätöitä. Säänkestävään settikokonaisuuteen kuuluu säkkituoli, lattiatyyny ja niskatyyny 50×25 cm. Syli säänkestävä -sarjan kestävän Sunbrella-kangas on kosteutta ja likaa hylkivä kangas. Kankaan ansiosta homeet ja itiöt eivät elä kankaassa, ja kangas on hengittävä ja helppohoitoinen. Kankaan valonkesto on huippuluokkaa, joten se ei virty. Kangas on miellyttävä ihoa vasten. Säkkituolin ja lattiatyynyn täyte on erillisessä sisäpussissa. Tulenkestävää EPS-täytettä saa helposti lisättyä tai poistettua takavetoketjun kautta. Setit ovat yksivärisiä. Mikäli haluat jonkun setin osan toisen värisenä, ilmoita siitä meille tilauksen kommenttikentässä. Settikokonaisuus on edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettuina.  

Saatavilla väreissä

Säkkituolit sisäkäyttöön

Etsitkö moderneja, lounge-kalusteita kotiin tai vapaa-ajan asunnollesi? Nordic Swan Living Syli -mallistoon kuuluu säkkituoli, lattiatyyny, rahi sekä erilaisia tyynyjä, jotka ovat valmistettu miellyttävän pehmeästä puuvilla-pellava -kankaasta. Syli-sarjan sävymaailmaan on haettu pohjolan luonnon sävyjä. Tutustu Syli puuvilla-pellava –sarjaan ja tilaa kätevästi postiin tai suoraan kotiisi!

Nordic Swan Livingin moderni Syli-säkkituolisetti on oiva paikka rentoon oleskeluun. Syli puuvilla/pellava -settikokonaisuuteen kuuluu säkkituoli, lattiatyyny ja niskatyyny. Sarjan kangas on kudottu pehmeästä puuvilla/pellava -kankaasta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Modernin muotoilunsa ansiosta setti sopii moneen eri kodin ja vapaa-ajan asunnon tilaan. Setit ovat yksivärisiä. Mikäli haluat jonkun setin osan toisen värisenä, ilmoita siitä meille tilauksen kommenttikentässä. Säkkituolin ja lattiatyynyn sisällä on erillinen sisäpussi täytteelle, joka estää rakeiden karkailua. Täytettä voi helposti lisätä säkkituoliin tai poistaa. Täyte on tulenkestävää EPS-raetta. Settikokonaisuus on edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettuina. Syli-sarjaa on saatavilla myös säänkestävällä kankaalla, katso tuoteryhmä: Ulkokalusteet.    

Saatavilla väreissä

Nordic Swan Livingin ryhdikäs Syli-säkkituoli kutsuu rentoon oleskeluun. Modernin muotoilunsa ansiosta säkkituoli sopii moneen kodin- ja vapaa-ajan tilaan. Painoltaan kevyen säkkituolin on helppo siirtää säkissä olevasta ylälenkistä paikasta toiseen. Säkkituolin kangas on kudottu pehmeästä puuvilla/pellava -kankaasta, joka tekee oleskelusta mukavaa ja miellyttävää. Säkkituolin takaosassa on vetoketju, josta pääsee huoltamaan säkkituolia. Säkin sisällä on erillinen sisäpussi täytteelle, joka estää täyterakeiden karkailua ja jonne voi lisätä tai poistaa täytettä. Täyte on tulenkestävää EPS-raetta. Koko: 130x80x20/70cm Säkkituolia voi jatkaa Syli-lattiatyynyllä. Sarjaan kuuluu myös Syli-sisustustyyny ja -rahi. Sarjan muut tuotteet myydään erikseen. Säkkituolia on saatavilla myös säänkestävällä kankaalla, katso tuoteryhmä: Ulkokalusteet.  

Saatavilla väreissä

Nordic Swan Livingin SYLI-lattiatyyny on valmistettu miellyttävän pehmeäksi harjatusta puuvilla/pellava -kankaasta. Lattiatyyny on monikäyttöinen ja sitä voi käyttää yksinään tai sen voi yhdistää Syli-säkkituoliin. Sivuvetoketjun kautta pääsee huoltamaan lattiatyynyä. Lattiatyynyssä on erillinen sisäpussi. Täyte on tulenkestävää EPS-raetta. Koko: 80×60 cm ja korkeus 16 cm. Lattiatyynyä on saatavilla myös säänkestävällä kankaalla.

Saatavilla väreissä

Modernilla reunalla varustettu SYLI-tyyny on tehty miellyttävän pehmeäksi harjatusta puuvilla/pellava -kankaasta. Hinta sisältää muhkean sisätyynyn. Tyynyä on saatavilla kahta eri kokoa: 40x40cm ja 50x25cm. Tyynyssä on vetoketju ja kankaan voi hellävaraisesti konepestä. Tyynyn voi yhdistää Nordic Swan Livingin Syli-sarjan muihin tuotteisiin, katso mm. säkkituoli, lattiatyyny ja rahi.

Saatavilla väreissä

Rantakiveä muistuttavaa SYLI-rahia voi käyttää niin istuimena, pikkupöytänä kuin jalkarahina. SYLI-rahin päällinen on miellyttävän pehmeäksi harjattua puuvilla/pellava -kangasta. Rahin molemmilla puolilla on tyylikkäänä yksityiskohtana modernit tikkaukset. Syli-rahissa on kaksinkertainen sivuvetoketju. Tulenkestävää EPS-täytettä saat lisättyä tarvittaessa vetoketjuaukon kautta. Koko: 60×60cm. Korkeus 40cm. Syli-sarjaan kuuluu myös säkkituoli, lattiatyyny ja sisustustyyny. Rahia on saatavilla myös säänkestävällä kankaalla.

Saatavilla väreissä