Nordic Swan Living Oy
Showroom/myymälä

Ryynimyllynkatu 1
00920 Helsinki
+358 (0) 50 3010 229
info@nordicswanliving.com

Ryynimyllynkadun showroom/myymälä avoinna sovittaessa.

”Pohjoinen luonto on tärkein innoittaja kaikissa tuotteissamme– niin väreissä kuin materiaaleissa. Haluamme tuoda luonnon harmonian myös asiakkaidemme koteihin ja asusteisiin”, kertoo brändin luoja, suunnittelija Katri Kempas. Katri kertoo saavansa inspiraationsa yhtä lailla hiihtoretkillä Lapissa kuin sienimetsässä tai meren äärellä oleillessaan.

Skandinaavinen luonto ja merellisyys ovat mukana Kempaksen perheen arjessa. Katrin puolison, Mikko Kempaksen, toinen suuri rakkaus on vuodenaikojen mukana vahvasti elävä meri. Meren kimmeltävän ihanuuden ja armottomien tyrskyjen skaala on ollut vaikuttamassa myös Nordic Swan Livingin tuotevalikoimaan. Kempaksen yrittäjäpariskunnalla on myös veneilyalan yritys, jonka tarpeisiin osa tuotteista on kehitetty. Luonnon vaihtelevia olosuhteita kestävät tuotteet ovatkin luonnollinen osa brändin valikoimaa.

Nyt kun Kempaksen perhe on kasvanut, tuntuu Katrin suunnittelutyössä skandinaavisen kestävän elämäntyylin arvot yhä painokkaammin “Olemme etuoikeutettuja, että elämme tällaisen luonnon keskellä. Olemme velvoitettuja jättämään hienot luontokokemukset ja -elämykset myös seuraaville sukupolville”, toteaa Katri.

Kestävyys, laatu ja pohjoismaiset arvot ovat Nordic Swan Living- tuotteiden kivijalka. Ne ovat hetken trendejä vahvempia - ne säilyvät ja luovat viihtyvyyttä pitkään. “Tuotteidemme materiaalit ovat pääosin lähituotantoa. Hankimme materiaaleja myös maailmalta, perinteisten elinkeinojen tai kulttuurien parista, missä luonnonmateriaalit ovat vuosituhansien saatossa muovautuneet kestämään ja suojaamaan ihmisiä”, kertovat Katri ja Mikko materiaalivalikoimastaan.

“Voimme tehdä omasta arjestamme ja jopa maailmasta hieman paremman jokaisella valinnallamme”, kiteyttää Katri ja nostaa vaunuista vielä nimettömän pienokaisen syliinsä taaperoikäisen isoveljen napsiessa vieressä suuhunsa mustikoita.