Tunne luonto ihollasi, kodissasi. Aisti kauneus, joka kumpuaa yöttömistä kesäöistä, meren pauhinasta ja kallioiden karheudesta. Syksyn sateet, sato ja väriloisto. Talven kimmeltävät pakkashanget kuun ja revontulten loisteessa. Keväinen jäiden lähtö. Luonnon herääminen, viherrys, lintujen viserrys ja muuttolintujen paluu.


Pohjolan talvet ovat pitkiä ja kylmiä. Materiaalit, joita luonto on muovannut aikojen saatossa karuimmissa oloissa, pitävät kehon ja mielen lämpiminä, kylmänkin talven yli. Tuotteidemme materiaalit ovat pääosin lähituotantoa. Hankimme materiaaleja myös maailmalta, mikä mahdollistaa ihmisten elannon perinteisissä elinkeinoissa ja kulttuurien jatkuvuuden.

Gobin autiomaasta keväisin kerättävä kamelinkarva on eettistä ja kestävää. Sen termodynaamiset ominaisuudet tekevät hienosta alusvillasta ja karkeasta peitinvillasta monikäyttöiset. Islannin monimuotoisessa luonnossa laiduntaneen lampaan villa on laadukasta ja orgaanista. Perun vuorilla vapaana kasvaneen alpakan turkki on pehmeää, ekologista ja sopii herkimmällekin iholle.

Haluamme tarjota vain parasta ja tehdä maailmasta hieman paremman jokaisella valinnallamme. Skandinaavinen ajaton design, luonnonmateriaalit ja värien harmonia tuovat jokaiseen päivään lisää pehmeyttä.Median yhteydenotot:
Katri Kempas
+358 (0) 50 3010 229
katri@nordicswanliving.com

Kuvapankki

Kuvapankki medialle

Kuvapankkiin