Lämmintä ja tunnelmallista syksyä

Kaunis, aurinkoinen kesä alkaa olla ohitse. Olemme saaneet nauttia lämmöstä pitkän tovin. Toivottavasti mahdollisimman monilla meistä on ollut myös tilaisuus iloita rentouttavista lomatunnelmista, sekä ajasta perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa tai ihan vaan omasta rauhastaan.

Nyt syysiltojen hämärtyessä on vielä oivallinen hetki fiilistellä lempeistä syysilloista ulkosalla joko yhdessä tai itsekseen.

Syksyisin on myös piristävää pukea koti syysasuun ja laskeutua lempeästi viileneviin päiviin. Pehmoisten tekstiilien, taljojen ja kalusteiden avulla loihdit helposti viihtyisää ilmettä ja tunnelmaa kotiisi. Parhaista luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteemme ovat kestävä valinta ja ne tuottavatkin iloa monin tavoin vuodesta toiseen. Sytytä vielä kotiisi kynttilät ja syksy tuntuu taas astetta mukavammalta.

Ensi viikolla 13-17.9. on HABITARE messut. Kannattaa tulla hakemaan inspiraatiota ja myös tehdä hankintoja kotiin, itselle tai lahjaksi. Olet lämpimästi tervetullut osastollemme 6m20 jossa voit tehdä löytöjä; upeita kodintuotteita, sekä ihania asusteita syksyyn ja talveen. Messuja odotellessa voit piipahtaa myös verkkokaupassamme. Klik.

 

Ai, miten hyvää tekeekään lämmin suihku tai kylpy syyskeleillä. Nordic Swan Living -kodintekstiileistä löydät luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet kodin eri tiloihin: olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Alpakasta, kamelinvillasta, lampaanvillasta ja pellavasta kudotut torkkupeitot, tyynyt ja pyyhkeet tuovat pientä luksusta kotiisi. Tuotteiden sävymaailta on haettu pohjolan luonnon sävyistä. Sesongeittain valikoimissa on myös harkitusti kauden trendivärejä.

Etsitkö upeaa, laadukasta taljaa tai istuinalusta tuolille? Nordic Swan Living -valikoimasta löydät uniikit Islannin- ja Gotlannin lampaantaljat ja tuolinpehmusteet. Istuintalja on lämmin ja erityisen mukava istuinalunen vailla vertaa.

Nordic Swan Living Syli -malliston avulla sisustat kodin mukavimman oleskelutilan. Syli-mallisto sisältää miellyttävän pehmeästä puuvilla tai puuvilla-pellava -kankaasta valmistetun säkkituolin, lattiatyynyn, rahin sekä erilaisia tyynyjä. Mallistosta löydät useita eri sävyjä, uusimpana roosa. Syli-säkkituoleja saat myös säänkestävänä ulkokäyttöön Sunbrella- kankaasta valmistettuna.

Rantakiveä muistuttavaa SYLI-rahia voi käyttää niin istuimena, pikkupöytänä kuin jalkarahina. SYLI-rahin päällinen on miellyttävän pehmeäksi harjattua puuvilla/pellava -kangasta. Rahin molemmilla puolilla on tyylikkäänä yksityiskohtana modernit tikkaukset.

Joka syksy on aina yhtä kiva ilahduttaa itseään jollakin uudella asusteella. Huivi, pipo, käsineet tai shaali päivittävät helposti syyslookin. Kaikki Nordic Swan Living asusteet on valmistettu vain parhaista luonnonmateriaaleista. Miellyttävät materiaalit alpakasta, mohairista, kamelinvillasta, pellavasta ja lampaanvillasta tuovat pukeutumiseesi pientä luksusta. Perusmallisto koostuu harmaan, beigen, kamelin, valkoisen ja mustan sävyistä. Myös asusteista löydät perusvärien lisäksi kauden trendisävyjä.

Lempeää syksyä kaikille teille hyvät lukijat 🍁😌

Tulkaahan tapaamaan meitä HABITARE messuille ja kurkatkaa myös vekkokauppaamme. Klik.

Leave a comment