Nyt tuuletutaan ja otetaan rennosti

Pian koittaa keskikesä joka on monille meille odotetun kesäloman alku. Kesä alkaa olla pian kauneimmillaan ja varmasti lämmintäkin on luvassa, ainakin saunassa😊 Ja aah, miten ihanaa ja virkistävää on pulahtaa välillä vilvoittavaan veteen.

Tässä blogissa haluan esitellä tuotteitamme, jotka tuovat kesään lisää mukavuutta, vuodesta toiseen. Suosimme materiaaleissa luonnonmateriaaleja. Huolettomaan kesänviettoon pellava-tekstiilit ovat oiva valinta. Pellava on helppohoitoinen ja miellyttävä iholla.

Syli-sarjan tuotteiden, kuten ulkosäkkituolien, avulla voit loihtia kesän ihanimman, pehmeän tilan oleiluun.
Syli-sarjan materiaalit ovat säänkestävää Sunbrella-kangasta ja ne sopivat myös julkisiin tiloihin.

Syli-sarjaan kuuluvat säkkituolit, rahit ja lattiatyynyt, sekä niskatyynyt on suunniteltu lokoisaan ajanviettoon tyyliä tietenkään unohtamatta.👌

Syli-sarjan ulkosäkkituolit ovat säänkestäviä ja helppohoitoisia. Tarvittaessa riittää pelkkä pyyhkiminen. Päällisen voi myös irrottaa ja pestä pesukoneessa. Säkkituolit on helppo siirtää tai vaikka ripustaa päädyssä olevasta lenkistä. Talveksi kalusteet kannattaa tuoda sisätiloihin tai siirtää varastoon.

Nordic Swan Living tuotteiden harmoniset värit ovat saaneet inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Käy kurkkaamassa värit verkkokaupastamme. Klik.

Kaikki Luoto- ja Usva-sarjan tuotteet ovat 100% pellavaa.

Pellava hellii hipiää, etenkin läpiminä kesäpäivinä ja niillä loihdit helposti pientä luksusta vaikkapa kylpytiloihin tai keittiöön. Pellavaiset torkkupeitot tuovat mukavuutta oleiluun niin sisällä kuin ulkonakin. Luoto- ja Usva-sarjoista löydät torkkupeitot, tyynynpäälliset, kylpytakit, kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet. Valikoimiimme kuuluu myös pellavaisia asusteita.

Pellava on ihanan helppohoitoinen ja helppokäyttöinen: on kevyt ottaa rannalle tai mökille mukaan ja mahtuu myös pienempäänkin kassiin. Pellava myös kuivuu nopeasti eikä kaipaa silitystä. Pellava on kuin hyvä viini eli se vaan paranee vanhetessaan.😉 Tuliaislahjana mökille, kotiin tai vaikka opiskelemaan lähtevälle nuorelle pellava-tuotteet ovat aina onnistunut valinta!

Tutustu upeisiin pellava Luoto- ja Usva –tuotteisiin verkkokaupassamme.

Kylpytakkimme ovat todella laadukkaita ja aikaa kestäviä. Tyylikkäässä kylpytakissa voit nauttia niin kesäaamuista kuin -illoistakin. Kylpytakki on mukava ottaa myös rannalle mukaan. Hattu vielä päähän, niin tyyli ja suoja liialliselta auringolta on hienosti taattu. Klik.

Rentoa ja huoletonta kesää teille kaikille, rakkaat lukijat ☀️❤️

Verkkokaupastamme löydät pientä luksusta kesänviettoon. Klik.

Leave a comment