Tervetuloa tutustumaan ja fiilistelemään uuteen kotiimme House of Nordic Swaniin! Poimi tästä postauksesta myös vinkkejä kesään sopivista ihanista tuotteista. Avaamme PopUp-myymälän Lohjan Asuntomessuille. Myös verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden.

 Houseofnordicswan

Kuva: © Honkarakenne / Minna Kivinen

Ihana kotimme on nyt valmis.❤️ Se on suunniteltu juuri meille yhteistyössä arkkitehti Eero Korhosen kanssa. Valitsimme Honkarakenteen kotimme toimittajaksi, koska Honkarakenne on varma ja iso toimija ja mikä tärkeintä, jaamme samat arvot ekologisuudesta ja eettisyydestä.

Nordicswanliving_säkkituoli

Kuva: © Honkarakenne / Minna Kivinen

Avara terassi on ollut mainio lisätila, jossa koko perhe viihtyy. Meidän mallistomme Syli säkkituoli on saanut ansaitsemansa roolin perheemme pienimpienkin lempipaikkana.

Kuva: © Honkarakenne / Minna Kivinen

Meidän aikuisten lempipaikka on puolestaan olohuoneen sohva, josta pääsemme ihastelemaan ikkunoista avautuvaa upeaa luontoa. Maisema on kuin päivittäin vaihtuva taidenäyttely. Syyspimeän tullen sohvalta on ihanaa katsella myös takkatulen lumoavaa leikkiä. Takasta kerroimmekin jo aikaisemmassa postauksessa.

Kuva: © Honkarakenne / Minna Kivinen

Mikään ei ole niin ihanaa kuin juoda aamukahvia kaikessa rauhassa ja ihastella ikkunasta näkyvää luontoa.

Kuva: © Honkarakenne / Minna Kivinen

Sauna- ja kylpyhuonetilaan halusimme harmonisen värimaailman lisäksi kylpyammeen, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Epäsuora valaistus luo sauna- ja kylpytiloihin ilmettä ja tunnelmaa.

Kuva: © Honkarakenne / Minna Kivinen

Pellava Luoto kylpytakit ja pyyhkeet ovat käytössä myös meidän kylpytiloissa. Luoto-sarjan kylpytakit ovat pehmeää, miellyttävää 100% vohvelipellavaa ja ne ovat mitä mainioin kesäasuste.

Kuva: © Honkarakenne / Minna Kivinen

Halusimme lisätä arkeemme ripauksen ylellistä spa-tunnelmaa kotimaisella Cello-ulkoporealtaalla. Poreallas on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja kestää Suomen säävaihteluita helteistä pakkaseen.

Nordic Swan Living Pop Up -myymälä Lohjan Asuntomessuilla 9.7-8.8

Valmistelemme nyt PopUp -myymälää Lohjan Asuntomessuille. Löydät meidät kohteesta nro 28, joka sijaitsee paraatipaikalla pääsisäänkäynnin edessä. Olemme paikalla koko messujen ajan.

Myymälämme sijaitsee erittäin innovatiivisessa Easy Cabinissä, joka on aivan uusi modulaarinen konsepti vaikkapa vapaa-ajan asunnoksi, vierasmajaksi tai etätyöpisteeksi omaan pihaan. Easy Cabin on suomalainen innovaatio, joka lanseerataan messujen yhteydessä.

PopUp -myymälästä löydät suositut säkkituolit, rahit, pellavatuotteet ja paljon muuta. Alla muutamia esimerkkejä luonnonmateriaaleista valmistetuista tuotteistamme.


Syli säänkestävät rahit sopivat mainiosti vaikkapa kesäterassille, parvekkeelle tai veneeseen eli paikkaan, joka vaatii säänkestävyyttä. Kangas on vettä ja likaa hylkivä, hengittävä ja helppohoitoinen eikä itiöt ja home elä sen materiaalissa.


Syli säänkestävä säkkituolisetti sisältää säkkituolin, niskatyynyn ja lattiatyynyn.


Meleerattu terassimatto tuo kodikkuutta kesäiselle terassille tai parvekkeelle. Se on huoleton ja helppohoitoinen valinta, jota sade tai auringonpaiste ei haalista tai haurastuta. Se on valmistettu kierrätetyistä juomapulloista ja materiaalina se on mukava jalalle. Terassimattoja löytyy kahdessa värissä ja neljässä eri koossa. Näitäkin pääset fiilistelemään meidän messunmyymälässämme!


Baby alpakka torkkupeitto on silkinpehmeä, ylellinen ja kestää käyttöä. Se on kudottu hienoimmasta 100% alpakkavillasta ja se sopii herkälle iholle ja allergikoille.

 

 

Tutustu myös Honkarakenteen tekemään videoon kodistamme.

Lämpimästi tervetuloa messuille kanssamme ❤️

Leave a comment