Heippa ja ihanaa talvista helmikuuta! Täällä Etelä-Suomessakin on pitkästä aikaa kunnon talvi ja maisemat kuin suoraan postikortista. Tänä talvena on ollut lämpimille ja pehmeille asusteille käyttöä kun pakkaset ovat hiponeet lähes -20 astetta. Oma suosikkini on tänä talvena erityisesti mohairhuivi -setti, johon kuuluu tupsupipo ja leveä huivi.

House of Nordic Swanin rakennustöiden viimeistelyt ovat käynnissä ja olemme päässeet jo sisustuspuuhiin. Löysimme upean skandinaavista muotoilua edustavan Contura 586G -takan, joka tuntui muotokieleltään juuri oikealta valinnalta uuteen kotiimme. Kotimme sisustus pohjautuu luonnonmateriaaleihin ja -sävyihin, joten pohdimme mustan kevyen takan sopivan kokonaisuuteen täydellisesti. On ihanaa kun takka tuo lämmintä tunnelmaa ja fiilistä koko yläkertaan.

Contura-takan asennus sujui heidän asentajansa toimesta todella nopeasti ja näppärästi. Meidän piti ottaa ainoastaan suunnittelussa huomioon hormin läpimenolle vaadittavat paloturvallisuusasiat. Jo samaisena iltana nautimmekin heti upean takkatulen loimusta ja suunnittelimme lähestyvää muuttoa. Aluksi mietimme kuinka usein takkaa tulisi käytettyä. Nyt olemme huomanneet, että takkatuli luo kotoisen tunnelman lähes joka päivä.

Talven tunnelmaa ja lämpöä luovat takan ohella ehdottomasti myös pehmoiset taljat. Monikäyttöiset taljat sopivat niin sängylle, tuolille, sohvalle kuin lattiallekin. Taljat soveltuvat loistavasti myös ulkokäyttöön. Islanninlampaantalja on näyttävä ja ekologinen valinta omissa luonnollisissa väreissään. Nordic Swan Living -mallistossa on sekä pitkä- että lyhytkarvaisia taljoja.

Mikä olisikaan mukavampaa talvipakkasilla kuin painautua pehmoisen taljan syleilyyn ihailemaan takkatulta?

Valoa ja lämpöä talveen ❤️

 

Kaupallinen yhteistyö Contura-takka.

Leave a comment