Nauti kesästä SYLI säkkituolin syleilyssä ja pehmeästä pellavasta

Nyt on aika juhlia kesää. Satoi tai paistoi. Luonto on puhjennut kukkaan ja saamme nauttia luonnon kauneudesta, lämmöstä ja keskikesän antimista. Monet meistä pääsevät tapaamaan myös sukulaisiaan ja ystäviään pitkästä aikaa.

Luonnosta tulevat myös ihanat materiaalit, joista tuotteemme valmistetaan eettisesti ja jotka kestävät vuodesta toiseen ja vieläpä paranevatkin käytössä.

Värimaailmat ovat harmonisessa sopusoinnussa luonnon kanssa.

Kun keskikesän herkut hellivät makuhermojamme, tuovat ajatonta silmänruokaa mukavat Syli säänkestävät säkkituolit ja pellavaiset kylpytuotteet. Säänkestävässä säkkituolissa on kiva rentoutua lueskellen tai juoda vaikkapa kahvit rennosti aamun tunnelmasta nauttien ja viipyillen. Säänkestävä-sarjan tuotteet myös tuntuvat ihanilta ja pehmeiltä ihollasi ja tuovat kesäpäiviisi pientä luksusta pitkän talven jälkeen.

Tässä vinkkejä kesäpäiviä ja -iltoja ilahduttamaan.

Pellavatuotteilla ja käsintehdyillä saippuoilla loihdit helposti pehmeitä sauna- ja löylyhetkiä. Vaikka ”vieraat tekevät juhlan”, on tuliaiseksi kiva viedä jotain, joka ilahduttaa saajaansa pitkään ja tuovat mieliin yhteiset kesämuistonne uudelleen ja uudelleen. Katso uutukaisemme, ihana kylpytakkisetti, joka on mukava tuliaislahja klik.

Tyylikkäässä kylpytakissa voisi viihtyä vaikka aamusta iltaan. Pyyhe samasta sarjasta täydentää kesälookiasi 🙂 Pellavaisiin torkkupeittoihin on ihana kietoutua ja ne lämmittävät juuri sopivasti päiväunilla tai kesäillan istujaisissa.

Oikein rauhaisaa ja valoisaa kesää ihan jokaiselle ☀️

Piipahda verkkokaupassamme, ja tilaa pientä luksusta kesänviettoon. Klik.

Tervetuloa myös POPUP-myymäläämme Naantalin asuntomessuille 15.7.-14.8.

Katso tästä kesäinen videomme:

Leave a comment