Tämän kesän asuntomessualueelle eli Porin Karjarantaan valmistuu massiivipuinen CLT-talo. Taloa rakentaa Rouhikon perhe ja talo on asuntomessujen kohde 26 Talo Haltiatar. Rouhikon perheelle rakentamisessa on ollut tärkeää talon ekologisuus, mikä näkyy sekä materiaalivalinnoissa että kotimaisten huonekalujen ja suunnittelijoiden suosimisessa.

Nordic Swan Livingin tekstiilituotteita ja pienkalusteita löytyy sekä talon ulko- että sisätiloista. Terassin sisustamiseen on käytetty SYLI-sarjan säänkestäviä säkkituoleja, raheja sekä istuintyynyjä. Ne ovat myös monikäyttöisiä, sillä kaikki Lounge-sarjan tuotteet ovat helposti siirreltävissä eri tiloihin tarpeen mukaan.

Kohteen sisustussuunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija Paula Hellberg ja aistiesteettömyyteen liittyviä ratkaisuja on ollut mukana koordinoimassa Hanna Hannukainen sekä esteettömyyden ja vaikuttavuuden tutkimusryhmä SAMKista. Ajatuksena on, että kodin tulisi toimia vastapainona päivän aisteja kuormittaville kokemuksille. Sen vuoksi Talo Haltiattaressa on keskitytty etsimään eri aistien näkökulmasta miellyttäviä ratkaisuja.

– Tekstiilivalinnoissa on suosittu tunnultaan erilaisia materiaaleja: sileää ja pörröistä, pehmeää ja karheaa. Nordic Swan Livingin ekologiset, hienoista luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet luonnonläheisissä sävyissä sopivatkin ajatukseltaan hyvin tähän kohteeseen, sisustussuunnittelija Paula Hellberg toteaa.

Talo Haltiattaren pihasaunarakennuksessa aukeaa myös Nordic Swan Livingin pop up -kauppa, joka on auki koko asuntomessujen ajan 6.7.-5.8.2018 joka päivä klo 10-18.

Leave a comment