Kuukauden mittaiset Porin Asuntomessut saatiin päätökseen sunnuntaina 6.8.2018. Nordic Swan Living oli mukana sisustamassa messukohdetta 26 Talo Haltiatar. Iso kiitos kaikille messukävijöille ja yhteistyökumppaneille!

Nordic Swan Livingin malliston luonnonläheiset sävyt ja luonnonmateriaalit sopivat Talo Haltiattaren aistiesteettömyys-teemaan, jossa tavoiteltiin sävyiltään harmonista sisustusta ja jossa tekstiilien materiaaleilta vaadittiin aitoutta ja miellyttävää tuntua. Talo Haltiattaren sisustuksessa oli esillä Nordic Swan Livingin mallistosta muun muassa kamelinvilla-torkkupeittoja sekä Soft-villakangastyynyjä syksyn uusissa sävyissä. Myös ekologisia taljoja ja istuinalustoja löytyi talon eri huoneista.

Talon parvekkeen ja terassin sisustukseen oli valittu Syli-säkkituolisarjaa. Sarjaa on saatavilla sekä säänkestävällä, että sisäkäyttöön tarkoitetuilla puuvilla-pellava -kankailla.

Talon pihasaunassa oli esillä Nordic Swan Livingin uusi, juuri lanseerattu Luoto-pellavasarja, johon kuuluu erikokoisia pyyhkeitä ja tyynynpäällisiä. Sarja kasvaa syksyllä Luoto-kylpytakilla ja torkkupeitolla. Ne esitellään ensimmäistä kertaa syyskuun Habitare-messuilla.

Nordic Swan Living on mukana vuoden 2018 Habitare-messuilla, joka pidetään 12.-16.9.2018 Helsingin Messukeskuksessa. Nordic Swan Living on mukana omalla osastollaan nro 6h10.

Leave a comment