Ihanaa, kun kevät siintää jo näköpiirissä ja aurinko antaa energiaa myös tänne meidän rakennusprojektin keskelle! Elämme nimittäin jännittäviä aikoja, kun House of Nordic Swan – projektin loppu alkaa hiljalleen häämöttää ja pääsemme ehkä jo kesän kynnyksellä muuttamaan uuteen kotiin <3

Kuten varmasti muistat, House of Nordic Swan ei tule olemaan pelkästään meidän koti, vaan se tulee olemaan myös paikka, jossa pääsemme esittelemään aivan uudella tavalla Nordic Swan Living -brändimme tuotteita upeassa, arvojemme mukaisessa miljöössä.

Tässä postauksessa pääset kurkistamaan, mitä meidän rakennusprojektillemme kuuluu juuri tällä hetkellä. Kerromme myös muutamista arvojemme mukaisista ympäristöystävällisistä valinnoista, joita olemme matkan varrella tehneet – ehkä niistä voisi olla hyötyä myös sinulle!

Mennään siis kuvien pariin.

Työt raksalla etenee hyvää vauhtia ja kuten yleensä, ei tämäkään ole ollut mikään yksinkertaisin projekti. Mutta ehdottoman palkitseva, koska joka päivä olemme lähempänä muuttopäivää. Se pitää mielen positiivisena.

Lämpöeristeet hankimme kotimaisen Finnfoamin kautta. Vakuutuimme heidän tuotantoprosessinsa energiatehokkuudesta, josta heidät on palkittu arvostetulla Valonian Ympäristöteko -palkinnolla.

Meidän kodin lämmitystavaksi valitsimme maalämmön, joka on ikuisesti uusiutuva ja puhdas energiamuoto. Maasta saatava energiahan on peräisin maaperään varastoituneesta aurinkoenergiasta. Sen lisäksi, että maalämpö on ekologinen vaihtoehto, niin ihastuimme myös laitteen designiin. Maalämpökaivon poraamisen teki meille kotimainen Lämpökarhu.

Ilmanvaihtokoneen hankimme kotimaiselta Enerventiltä. Heidän missionsa puhtaasta sisäilmasta (tai sisäilmastosta, kuten he asian ilmaisevat) vakuutti meidät. Se on myös meille tärkeä tekijä osana jokapäiväistä hyvinvointia.

Seuraavassa rakennusaiheisessa postauksessa pääset fiilistelemään House of Nordic Swanin sisätilojen materiaali- ja värivalintoja. Kannattaa pysyä kuulolla!

Valoa ja paljon aurinkoenergiaa sinunkin kevääseen <3

Leave a comment