Tässä postauksessa haluamme esitellä Sinulle meidän upeimmat joulun lahjat, jotka taatusti ilahduttavat saajaansa. Pehmeitä paketteja, jotka kestävät aikaa, ovat luontoystävällisiä ja laadukkaita. Niitä on kiva antaa ja saada!

Lapsiperheissä joulu on vuoden jännittävintä ja ehkä myös työntäyteisintä  aikaa. Itsekin lapsiperheen äitinä arvostan, että verkkokaupasta saa tilattua lahjat helposti ja kauniisti paketoituna. Helpottaaksemme joulukiireitä, paketoimme tilauksesi kauniisti silkkipaperiin ja lahjakassiin, kun käytät verkkokaupassamme koodia LAHJA. Toimitukset ovat ilmaisia kaikkiin 20.12. saakka tehtyihin tilauksiin.

Mutta nyt niihin pehmeisiin paketteihin!

Upeat ja näyttävät mohair huivi & pipo -setit eivät jätä ketään kylmäksi. Ne ovat olleet tämän joulun hittisetti ja niitä onkin sujahtanut jo useaan joulupakettiin. Värivalikoima on nyt parhaimmillaan ja ehdit vielä hyvin tilata koko setin mieleisessäsi värissä.

Yllä kuvasta löydät meidän mohair huivi & pipo -setin väriskaalan uusimmat tulokkaat eli jäänharmaan, kanervan ja kanelin. Mohair huivi & pipo -settejä pääset shoppailemaan täältä, klik.

Laadukkaat ja ylelliset torkkupeitot ovat varmasti yksi joulun toivotuimmista lahjoista. Ne sopivat jokaiseen kotiin, lämmittävät koko perhettä niin kotona kuin vaikkapa mökillä takkatulen äärellä. Nordic Swan Living -torkkupeittoja löydät ihanissa klassisissa väreissä, ja ne on valmistettu eettisesti kestävistä luonnonmateriaaleista kuten mohairista, baby alpakasta ja kamelinkarvasta.

Mohair valmistetaan angoravuohen hienolaatuisesta, silkinkaltaisesta villasta, eläintä millään tapaa vahingoittamatta. Alpakanvilla puolestaan on antibakteerista kuitua, eikä siten maistu villansyöjille kuten koiperhosille. Alpakanvillassa eivät myöskään viihdy pölypunkit, joka on merkittävä valintakriteeri pölyallergiasta kärsiville. Kamelin karva taas on painoonsa verrattuna yksi lämpimimmistä villatyypeistä ja sopii materiaalina myös villa-allergisille. Kamelin karva kerätään talteen vuosituhansia vanhan heimon toimesta ja olemme näin osaltamme mahdollistamassa heidän toimeentuloaan ja perinteidensä jatkumista.

Löydät lisää tietoa meidän tuotteidemme ensiluokkaisista materiaaleista, niiden eläintä vahingoittamattomasta keräämisestä sekä materiaalien hoidosta täältä, klik.

Silkinpehmeät baby alpakka pipot ja huivit ovat ylellisiä, lämpimiä ja luonnostaan likaa hylkiviä, helppohoitoisia ja ennenkaikkea mieluisia joululahjoja.

Baby alpakka tuotteet eivät kutita tai hiosta iholla.  Nämäkin pakkaamme kauniisti silkkipaperiin ja lahjakassiin, kun käytät verkkosivuillamme koodia LAHJA.

Mitä olisi joulu ilman saunaa? Se on meille, kuten niin monelle muullekin suomalaiselle perheelle tärkeä traditio, joka kuuluu niin juhlavaan jouluun kuin tuomaan hyvää oloa ihan tavalliseen arkeen. Saunahetken ylevöittävät vegaaniset käsintehdyt saippuat sekä helppohoitoiset ja tyylikkäät pellavaiset pyyhkeet, kylpytakit ja torkkupeitot. Ne ovat luontoystävällisiä ja ilahduttavat ympäri vuoden – joulusta juhannukseen. Pellavapyyhkeet sopivat hyvin myös keittiöön ja valikoimamme pienimmät pyyhkeet toimivat erinomaisesti myös servetteinä vaikkapa joulupöydän kattauksessa.

Lämminhenkistä joulun odotusta ihan jokaiselle <3

Leave a comment