Meille kaikille hyvin poikkeuksellinen kevät vaihtui viimein kesäksi ja hyvä niin. Kevät oli tosiaan haasteellista aikaa, mutta se oli myös hyvä hetki pysähtymiselle. Koti nousi meille kaikille entistä tärkeämpään rooliin ja kotona on tullut vietettyä nomaalia enemmän aikaa. Haluamme olla olla nyt ja tulevaisuudessa kehittämässä ajattomia ja ekologisia tuotteita olohuoneisiin, terasseille ja parvekkeille.

Meidän kotimme ja showroom, House of Nordic Swanin rakentaminen on edennyt hyvää vauhtia. Sisustuskin alkaa hiljalleen hahmottua. Pääsemme esittelemään teille kotiamme seuraavassa julkaisussa. Tässä postauksessa jaamme kuulumisten lisäksi vinkkejä mallistostamme, jotka tuovat kivaa kesä- ja lomafiilistä, pientä kesän luksusta.

Perhe ja luonto ovat meille tärkeitä asioita ja arvoja. Meri ja kalliot ovat meidän sielunmaisemaamme – veneillessä pääsemme hetkessä irti arjesta. LUOTO kylpytakki on 100% pellavaa, joka on materiaalina pehmeä ja poikkeuksellisen miellyttävä ja viilentävä  materiaali näin hellekeleillä.  Pellava on ekologinen materiaali, jonka kasvattamiseen tarvitaan varsin vähän vettä. Meidän tuotteidemme pellava kasvatetaan ja kudotaan Euroopassa. LUOTO pellavasarjaan kuuluu kylpytakkien lisäksi myös erikokoisia pyyhkeitä, tyynyjä ja torkkupeitteitä.

Uutuutemme USVA-sarja on kudottu kahdesta eri sävystä, jotka täydentävät toisiaan. Ihana, Suomessa käsintehty, kasviöljyjä ja -rasvoja sisältävä saippua on osa kylpyhuoneen estetiikkaa ja elämystä.

Suomen suloinen suvi ja kaunis luonto – sieltä löytyy lintuperheineen paljon mielenkiintoista tarkkailtavaa myös meidän pienille pojillemme. ❤️  Kuvassa vasemmalla Pellava USVA Torkkupeite ja Pellava USVA Tyyny.

SYLI säkkituoli on löytänyt tiensä olohuoneisiin, terasseille ja parvekkeille. SYLI säkkituoli on kaunis, klassinen ja monikäyttöinen. SYLI Säkkituoleja löytyy niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Sarjaa täydentävät  SYLI lattiatyynytrahit ja sisustustyynyt.  Säänkestävässä SYLI säkkituolissa on mukava rentoutua niin terassilla, parvekkella, rannalla ja veneessäkin.

Tänä kesänä SYLI säänkestävä sarja täydentyi teidän toiveestanne yksivärisellä vaalealla harmaalla. Nautitaan ympäri Suomen tästä ihanasta kauniista kesästä vielä pitkään!

PS. Suunnittelemme nyt uusia tuotteita. Jos Sinulla on tuotteisiin liittyen mitä tahansa ehdotuksia tai ideoita, otamme ne kiitollisina vastaan.

Leave a comment