Tervehdys ystävät – Ja ihanan kaunista, värikästä syksyn aikaa! Tämä syksy on kaikessa väriloistossaan ollut vuoden ehkä inspiroivinta aikaa, ainakin näin suunnitteliljan ja luonnosta voimaantuvan näkökulmasta. Kunpa lähestyvä talvikin antaisi parastaan kaiken tämän harmillisen ajankohdan vastapainoksi.

Kesä ja tämä kuluva syksy ovat menneet meillä pitkälti rakennusprojektin parissa ja uusia ihania syksyn ja talven tuotteita viimeistellessä. Olemme sentään ehtineet lomaillakin ja kuten niin moni muu, mekin lomailimme Suomessa sen kauniista luonnosta nauttien.

Raksaprojektit ovat tunnetusti aikaavieviä projekteja, mutta onneksemme se on edennyt mukavasti kaiken muun ohessa. Tässä postauksessa näet muutaman mainitsemisen arvoisen yksityiskohdan meidän uudesta tulevasta kodista sekä tietysti kuvia Nordic Swan Living -mallistomme ihanista syysklassikoista.

Olemme aikaisemminkin hehkuttaneet puuta sisustusmateriaalina ja olemmekin suosineet sitä monin tavoin omassa sisustuksessamme. Kuvassa näet, miltä kotimaisen Siparilan VALO-sisustuspaneelit näyttävät meillä katossa. Valo, joka kulkee led-valonauhana paneelien avosaumojen väleissä, kuultaa kauniisti koko tilaan ja sen voimakkuutta on helppoa säädellä. Sen avulla on niin ihanaa tunnelmoida syksyn pimeinä iltoina.

Tässä näet, miten hienosti InnoFloorin B:hard -puulattia sointuu yhteen VALO-sisustuspaneelien kanssa. Sen lisäksi, että ne muodostavat kauniin kokonaisuuden ja luovat lämminhenkistä tunnelmaa, ne edesauttavat myös sisäilman laatua. Se on meille hurjan tärkeää.

Syyskuussa kävimme retkeilemässä ja ihastelemassa Kolin maisemia, tällä kertaa ihan kaksistaan, ilman lapsia.

Tuusulan Asuntomessut olivat onnistuneet ja haluammekin kiittää omalta osaltamme jokaista messuvierasta! Nordic Swan Livingin kauniit, ekologiset ja eettiset tuotteet olivat siellä näyttävästi esillä. Kiitos sisustussuunnittelijoille ja medialle, joiden avulla olemme saaneet mukavasti näkvyyttä. ❤️ Varsinkin Syli -säkkituolit ovat olleet suosittuja ja päässeet monen teidänkin kotia kaunistamaan.

Lähde: Honkarakenne

Nordic Swan Livingin säkkituolit, pellavatuotteet ja torkkuhuovat viimeistelivät Honkarakenteen ja Designtalo Puron tyylikkäät ja aistiystävälliset kokonaisuudet Tuusulan Asuntomessuilla.

Päivä alkaa olla kohtapuoliin lyhimmillään ja kelit kylmenee kohisten. On aika pukeutua pehmoisiin pipoihin, kietoutua kaulaliinan lämpöön tai käpertyä illan tullen ihanan torkkupeitteen suojiin. Tiesithän, että mallistomme on tehty luontoa ja sen kestävää kehitystä kunnioittaen korkealaatuisista materiaaleista. Tuotteet on suunniteltu ja tehty kestämään aikaa ja kulutusta. Kannattaa ehdottomasti tutustua meidän Nordic Swan Living -verkkokauppamme ihaniin tuotteisiin ja upeisiin uutuuksiin.

Verkkokauppa Nordic Swan Living mallisto

Inspiroivaa ja tunnelmallista syksyn aikaa! ❤️

Leave a comment