Mukavaa kevättä kaikille 🐥

Nyt nautimme pääsiäisestä ja pian onkin täällä pohjolassa jo kevät pitkällä, vaikka lunta näyttääkin vielä siellä täällä olevan. Kylmän ja pimeän talven jälkeen on ihana nauttia auringosta, valosta ja lämpöisemmistä, pidemmistä päivistä.

Ulkona on mukava viettää aikaa ja ottaa ilo irti kaikista kevätpäivistä, satoi tai paistoi. Laadukkaista, miellyttävistä ja kestävistä materiaaleista valmistetuilla kalusteilla ja tekstiileillä loihdit lisää mukavuutta jokaiseen päivään vuodesta toiseen.

Syli-sarjan säänkestävillä tuotteilla luot helposti kesän lokoisimman oleskelupaikan

Etsitkö moderneja, säänkestäviä ulkokalusteita terassille, parvekkeelle,  veneeseen tai muuhun kosteaan tilaan? Nordic Swan Living Syli säänkestävästä mallistosta löydät toisiaan täydentävät säkkituolit, lattiatyynyt, rahit sekä erilaisia ulkotyynyjä.

Syli säänkestävä -mallisto on valmistettu laadukkaasta Sunbrella -ulkokankaasta. Kangas hylkii vettä ja likaa, on hengittävä ja sen valonkesto on huippuluokkaa. Home ja itiöt eivät myöskään elä helppohoitoisessa kankaassa. Ja mikä parasta, kalusteet ovat miellyttäviä ihoa vasten ja niiden hengittävyys nostaa käyttömukavuuden aivan uudelle tasolle! Klik.

100%:sta pellavasta kudotut tekstiilit tuovat pehmeää luksusta

Pellava viilentää ihanasti kesällä ja on helppohoitoinen. Silittämiseltäkin säästyvän ajan voit käyttää johonkin mukavampaan puuhaan. Mallistossamme on laadukkaasta pellavasta valmistettuja tyynyjä, torkkupeittoja, käsi- ja kylpypyyhkeitä sekä kylpytakkeja ja vuodevaatteita.


Kevään uutuuksia ovat reilun kokoiset vohvelikuvioidut torkkupeitot, joita voit käyttää myös jättipyyhkeenä ja ottaa vaikka rannalle mukaan. Torkkupeiton pakkaat helposti pieneenkin tilaan. Klik.

Kevään uutuuksiamme ovat myös pellavaiset HAPSU -tyynynpäälliset.  Tyynyjen päät ovat käsin hapsutetut ja tyynyssä on kätevä vetoketju. Myös tyynynpäällisiä löydät harmaan, beigen ja valkoisen sävyisinä, sekä myös kauden trendisävyissä.

Mukavaa kesää odotellessa ja suunnitellessa kannattaa jo piipahtaa verkkokaupassamme.

Olet tervetullut vierailemaan myös  showroomillemme, jossa voit tutustua materiaaleihin ja tuotteisiin tarkemmin. Ja toki myös showroomilla voit tehdä ostoksia.

Muistathan varata ajan:
+358 (0) 50 3010 229
info@nordicswanliving.com
Ryynimyllynkatu 1
00920 Helsinki

Iloista pääsiäisen jatkoa 🐥🐥🐥

 

Leave a comment