Tervetuloa kevät ja luonnonvalo!

Tämä on ensimmäinen kevät, kun saamme nauttia lämpöisistä kevätauringon säteistä House of Nordic Swan -terassillamme. Meidänkin valinta on luonnollisesti säänkestävät Syli -sarjan tuotteet. Malliston tuotteet sopivat täydellisesti parvekkeelle, terassille tai vaikkapa veneen kannelle.

Nordic Swan Livingin säänkestävä Syli -mallisto sisältää kestävästä Sunbrella -kankaasta valmistetun säkkituolin, lattiatyynyn, rahin sekä erilaisia tyynyjä. Kangas on vettä ja likaa hylkivää, hengittävää ja sen valonkesto on huippuluokkaa, eli väri ei juurikaan haalistu. Myöskään home ja itiöt eivät elä säkkituolin helppohoitoisessa kankaassa. Materiaali on miellyttävää ihoa vasten ja niissä loikoillen on mukava vastaanottaa kevät ja kesä tai tehdä vaikka etäduunia auringosta nauttien!

Kannattaa ehdottomasti tutustua säänkestävään Syli -sarjaan ja tilata ne hyvissä ajoin. Maksimaalista mukavuutta saat kun tilaat Syli säänkestävän säkkituolisetin, johon kuuluu säkkituoli, lattiatyyny ja niskatyyny.

Kevään tullen on aika vaihtaa pyyhkeet kevyempään materiaaliin. Pellava on viilentävä materiaali ja sopii erinomaisesti kevääseen ja lämpöiseen kesään. Luoto-sarjan pellavapyyhkeet sekä harmaan ja pellavan sävyillä kudotut Usva-sarjan pellavapyyhkeet ovat ihanan pehmoista vohvelikangasta ja ne kuivuvat nopeasti.

Kylpyhuonetta piristävät ekologiset, vegaaniset käsintehdyt saippuat löydät täältä, klik sekä raikkaat tuoksukynttilät täältä, klik.

Kannattaa myös tutustua upeaan pellavatuote-valikoimaamme, josta löydät ekologisia tuotteita niin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Ne tuovat kotiin pientä arjen luksusta.

Kodissamme on vieraille suunniteltu wc-tila, jota Nordic Swan Living -tuotteet kauniisti somistavat. Löysimme sinne kalusteet luonnosta inspiraationsa saavasta IDO-mallistosta, joka sopii niin muotoilultaan kuin ekologisuutensakin puolesta kotiimme. IDO Elegant -sarjan alakaapissa (90 cm) on tilavat laatikot, jotka sulkeutuvat äänettömästi ja pehmeästi. Sen päällä on yksinkertaisen elegantti IDO Reflect -sarjan tasopeili (90 cm) led -valoilla. IDO Glow -sarjan seinä-WC on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis ja helppo pitää puhtaana.

Oletko jo bongannut Helsingin keskustan Stockmann -tavaratalon näyteikkunasta kuvassa näkyvän keväisen sisustuksen? Jos et, niin ei huolta, ikkunasomistus säilyy kesäkuuhun saakka! Siinä komeilee säänkestävän Syli -sarjan säkkituolisetti. Käy kurkkaamassa!

Nordic Swan Living on Stockmann -verkkokaupan Online Exclusive -yhteistyökumppani. Mallistosta voit tehdä laadukkaita ostoksia oman verkkokauppamme tai Stockmannin nettisivujen kautta, kurkkaa täältä, klik.

Aurinkoista ja inspiraation täyteistä kevättä! Kiitos, kun olet mukanamme ❤️

Leave a comment