Tämä pääsiäinen jää meille kaikille mieleen hyvin poikkeuksellisena aikana, se on selvää. Korona -pandemian lisäksi se jää meille täällä Nordic Swan Living´llä mieleen myös sen tähden, että meidän rakennuksellamme riittää vielä tekemistä ennen kuin tulee valmista. Se tarkoittaa käytännössä pitkiä päiviä ja fyysisestikin rankkoja aikoja, vaikka valo loistaa jo kirkkaana tunnelin päässä.

Tässä postauksessa haluamme esitellä kotimme sisustuksen suuntaviivoja ja kertoa myös upeista kevään uutuus-väreistä meidän suositussa Sylilounge-sarjassamme. Syli-sarjan tuotteet ovat säänkestäviä ja suunniteltu laadukkaaseen ja mukavaan oleiluun.

Aloimme suunnitella sisustuksen pintamateriaaleja ja värejä laatimalla hyvissä ajoin moodboardeja halutusta tunnelmasta. Se selkeytti valintojen hetkellä ja säästi sekä rahaa että vaivaa monilta virhevalinnoilta. Moodboardien keskeisinä elementteinä olivat luonnonmukaisuus, värien harmonia sekä skandinaavinen hienostunut eleettömyys. Halusimme valinnoillamme luoda kotiin ilmapiirin, jossa sielu ja mieli lepää ja jossa on terveellistä elää.

Kuten olemme jo aikaisemmissa postauksissa kertoneet, olemme suosineet sisustuksessa luonnonmateriaaleja, erityisesti puuta. Se on materiaalina ekologinen, kaunis, lämminhenkinen ja sillä on tutkitusti sisäilmaa parantava vaikutus. Kattomateriaaliksi valitsimme kotimaisen Siparilan VALO-sisustuspaneelin, jonka muotoilussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilan valaisemiseen. Paneelien välissä olevan avosauman väliin on nimittäin mahdollista piilottaa led-valonauhaa, jolloin valo kuultaa kauniisti koko tilaan halutulla voimakkuudella. VALO-sisustuspaneeleista voit lukea lisää täältä, klik.

Lattiamateriaaliksi valitsimme InnoFloorin B:hard -puulattian, jonka pintakerros on kaunista, ajatonta tammea. B:hard on uusi patentoitu tapa valmistaa aidosta puusta noin kolme kertaa perinteistä parkettia kovempi ja kulutusta kestävämpi lattia. Se kestää niin lasten leikit kuin korkokengätkin ilman huolen häivää lattian naarmuuntumisesta tai kulumisesta. Kerromme tulevissa postauksissa lisää väreistä ja muista pintamateriaaleista.

Lopuksi haluamme vinkata meidän säänkestävästä Syli -säkkituolista, josta löydät nyt myös elegantit värisävyt: hiekka ja toffee . Käväise tutustumassa verkkosivuillamme kevään Syli-sarjan uutuuksiin. Ne tulevat tietenkin myös meidän parvekkeelle, sitten kun olemme päässeet siihen vaiheeseen. Syli -säkkituoli sopii sekä sisä- tai ulkokäyttöön ja se täydentyy kauniisti Syli -lattiatyynyillä ja Syli -rahilla. Kevään uutuudet, muun muassa hiekan ja toffeen löydät meidän vekkokaupastamme, täältä, klik.

Tulevissa postauksissa pääsette kurkistamaan raksaprojektimme lopputulosta kun saamme viimein avata teille virtuaaliovet meidän ihanaan uuteen kotiimme! Palamme halusta esitellä myös meidän ajankohtaisia, upeita Nordic Swan Living uutuuksia. Pysythän siis kuulolla!

Paljon iloa, valoa ja terveyttä – Pidetään toisistamme huolta ❤️


Seuraathan meitä myös:

Instagramissa
Facebookissa

Leave a comment